top of page

Conte il·lustrat per infants de 1 a 5 anys

Som-hi! Nou curs, nous reptes i nous projectes. Com aquest conte que et porto avui "Atenció fes-ho tu! SO FORT SO FLUIX" per infants entre 1 i 5 anys. Amb ell reproduiràs els sons forts i els sons fluixos mentre enforteixes, tonifiques i exercites la llengua, els llavis i les galtes!

llibre so fort i so fluix

Els adults hem de ser un bon exemple de parla (bé, un bon exemple en totes les circumstàncies) ja que els infants reben tota la informació i la interioritzen exposant allò que aprenen segons les característiques de cada un. És a dir, els infants no són com una esponja que allò que reben ho deixen anar de la mateixa manera (si l'aigua és neta sortirà neta) són més aviat com un programa d'edició de fotos, ja que tenen el poder de fer les modificacions necessàries. Però, sí la foto ha estat ben enquadrada, amb bona il·luminació..., llavors les modificacions seran poques, això sí alguns els hi agradarà més un filtre que un altre.

Amb el llibre il·lustrat de coneixements "Atenció fes-ho tu! SO FORT SO FLUIX" l'adult ha de ser un bon exemple a l’hora de reproduir els sons tant en la posició de la boca com en la intensitat. Els menuts et miraran amb admiració i voldran tornar a començar, així unes 500 vegades (je, je, je) fins que el vulguin llegir sols!


Els nostres protagonistes et portaran a la granja, al bosc, a la ciutat i fins i tot d'un salt al cel, on hauràs de pensar els sons que hi ha dibuixats i reproduir-los segons el so FORT o fluix. El llibre acaba amb una pregunta i de ben segur que quan l'acabeu de llegir escoltaràs: UNA ALTRA VEGADA!!!

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
Entrades recents
Segueix-nos
  • Instagram - Círculo gris
  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Grey Circle
bottom of page