top of page

POLÍTICA DE CANCELACIÓ, DEVOLUCIONS I CANVIS

Si el Client ha canviat d'opinió o si no està satisfet amb la seva compra, el Client pot retornar-la en un termini de 24 hores des de que es notifica la compra. Per a això només li demanem que ens ho notifiqui per escrit mitjançant un mail a info@motsxics.com indicant les dades necessàries per localitzar la comanda. Per la nostra banda, en el moment en què rebem el seu mail, li comunicarem, mitjançant un correu electrònic, la recepció del mateix, indicant-li el procés a seguir. 

 

Si la teva comanda ha estat enviada correctament, però les dades d'enviament facilitades són incorrectes per part del client, no es retornarà l'import. En cas que sigui retornat a Mots Xics i els productes no estiguin malmesos, es retornarà l'import d'aquest material menys les despeses de gestió i enviament.

 

Per canvis de productes erronis o amb desperfectes, serà Mots Xics qui s'encarregui de recollir-lo i canviar-lo pel correcte fent-se càrrec dels costos associats a aquesta devolució i canvi (a excepció d'aquelles despeses addicionals resultants d'escollir una modalitat de lliurament urgent, en el cas el Client haurà d'assumir aquest cost extra). Per poder gestionar la incidència necessitem que ens ho notifiqui per email a info@motsxics.com, indicant: el motiu de la incidència, el número de comanda, (imprescindible per a localitzar la compra), l'albarà de la mateixa i fotos del producte danyat o erroni perquè puguem valorar la situació. Per exercitar el dret de garantia, haurà de disposar del comprovant de compra o albarà. Un cop rebuda aquesta informació, ens posarem en contacte amb el Client per explicar-li els passos a seguir. En cas que no sigui objectivament possible substituir el producte per un altre de la mateixa classe, Mots Xics procedirà a la devolució del preu del mateix.

És important que sàpiga que no cobrim:

a) L'ús negligent o violent del producte.

b) Els danys derivats de la manipulació o intervenció del producte.

 

A més, és igualment important que segueixi en tot moment les instruccions d'ús dels productes, i en cas de dubte, s'ha de posar en contacte amb nosaltres per email i rebràs assessorament sobre l'ús del producte

bottom of page