top of page

Estimulant els sentits


Panera Sensorial

En el post d'avui us portem un DIY molt senzill per estimular els sentits :) i és que hem començat una nova secció de joguines per infants d'1- 4 anys. Primer de tot necessites: - Pals per a treballs manuals (dels gruixuts). - Cola calenta (termoplàstica) - Goma Eva de textures (llisa i ondulada) - Plomes de colors. - Corda de "trapillo". - Ràfia. - Botons. - Dues bosses de plàstic transparent. - ...

  1. Crea un rectangle amb els pals.

  2. Mesura la finestra donant mig centímetre a cada costat i prepara els diferents materials.

3. Uneix la primera cara del marc amb la cola calenta.

4. Col·loca el material escollit i enganxa'l als pals.

5. Tanca el marc amb 4 pals més.

També hem fet 3 pots de discriminació auditiva amb envasos de salsa, recorda tancar la tapa amb cola!

 

Com deiem al principi del post, hem creat diferents joguines pels més petits.

Joguina Sensorial

El primer que us volem explicar és el GeoCar una joguina artesana i ecològica que enamora des dels primers mesos de vida. Es pot utilitzar fent rodar com un cotxe o ruixar-ho com un sonall (les rodes fan soroll en sacsejar-les). Aquesta joguina intel·ligent l'acompanyarà a descobrir formes, sons i textures.

Cada cotxe té una figura geomètrica diferent: rodona, triangle i quadrat; alhora que cada una té una mida de rodes diferent, així que des de ben petits els acompanyem a estimular els sentit matemàtic.

Per cert el tenim en PROMOCIÓ com a novetat, APROFITA!

Ara arriba el torn dels jocs NATUR: Natur Blocs i Natur Cus.

Joguina fusta

El joc Natur Blocs està inspirat en les joguines Waldorf i són peces de fusta sostenible (obtingudes a partir de processos de poda), tallats amb precisió per facilitar l'apilat en diversos nivells i amb formes irregulars naturals. Un material bàsic des que comencen amb l'exploració sensorial, seguint les diferents etapes del joc simbòlic, en el que el nen o la nena posa la seva habilitat de manipulació al servei de la inventiva. Amb aquest material natural experimenten amb la mida, l'alçada, l'equilibri, el volum, la simetria, ...

Joguina Sensorial

Joguina fusta Montessori

I el joc Natur Cus (que estem "in love" amb ell) acompanya a l'infant a desenvolupar la psicomotricitat fina. Les peces a cosir són també de fusta sostenible (obtingudes a partir de processos de poda), tallats amb precisió i amb formes irregulars naturals.

Fusta ecològica

L'agulla és també de fusta i el fil de ràfia natural, nosaltres et donem moooolta però si s'acaba, pots substituir-la per llana o corda natural. Un material bàsic per començar a dominar la coordinació "oculo-manual".

Ens veiem per les xarxes socials: Facebook i Intagram!


Entrades recents
Segueix-nos
  • Instagram - Círculo gris
  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Grey Circle
bottom of page