© 2019 by Mots Xics

November 3, 2018

October 1, 2018

February 23, 2018

November 8, 2017

Please reload

Entrades recents

Saludem amb il·lusió al 2018

Aquest any ha estat meravellós i tots vosaltres ens heu encomanat les ganes de seguir treballant per una educació amb paciència i amor! Fa temps va arribar a les nostres mans aquest text requetepreciós i no sabem qui el va escriure, Mots Xics l'ha vestit una miqueta i ha quedat una làmina així de maca:

 

 

 

 

La nova web ens ha permès, que us sentiu a prop nostre i us estem molt agraïts.  

 

Els materials d'aprenentatge de Mots Xics van directes del taller a la vostra casa/escola, així que podríem dir que som Km 0.

 

Ahh i us heu fixat que últimament les escombraries estan plenes de caixes i plàstics? Doncs els nostres productes no creen cap tipus de residus i són de fusta ecològica amb adhesius vegetals. 

 

 

 

 

 

El pack de segells va dins una petita capsa perfecte per transportar, a més a més la ràfia natural absorbeix la tinta dels segells i no s'embruten els bolis, les gomes... de l'estoig.

 

El packaging dels jocs d'aprenentatge també estan dissenyats per ocupar poc espai i no crear cap tipus de residus, de fet les instruccions són en un codi QR perquè les puguis llegir des de qualsevol dispositiu i no haver de gastar tinta ni paper. 

 

Us avisem que qui tingui canalla a casa quedareu "in love" total 😍 amb els vinils infantils personalitzats. Pots escollir entre 3 colors i dos acabats (mate i brillant). Escriu el nom i escull entre: un tren, una barca, un balancí unicorn o un dino. 

 

Ah i recorda que per compres superiors a 40€ et regalem l'enviament amb el codi: BOTIGAMOLONA

 

 

Compartir a Facebook
Compartir al Pinterest
Please reload

Segueix-nos
  • Instagram - Círculo gris
  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Grey Circle