top of page

Saludem amb il·lusió al 2018


Aquest any ha estat meravellós i tots vosaltres ens heu encomanat les ganes de seguir treballant per una educació amb paciència i amor! Fa temps va arribar a les nostres mans aquest text requetepreciós i no sabem qui el va escriure, Mots Xics l'ha vestit una miqueta i ha quedat una làmina així de maca:

12 desitjos

fusta ecològica

La nova web ens ha permès, que us sentiu a prop nostre i us estem molt agraïts.

Els materials d'aprenentatge de Mots Xics van directes del taller a la vostra casa/escola, així que podríem dir que som Km 0.

Ahh i us heu fixat que últimament les escombraries estan plenes de caixes i plàstics? Doncs els nostres productes no creen cap tipus de residus i són de fusta ecològica amb adhesius vegetals.

El pack de segells va dins una petita capsa perfecte per transportar, a més a més la ràfia natural absorbeix la tinta dels segells i no s'embruten els bolis, les gomes... de l'estoig.

El packaging dels jocs d'aprenentatge també estan dissenyats per ocupar poc espai i no crear cap tipus de residus, de fet les instruccions són en un codi QR perquè les puguis llegir des de qualsevol dispositiu i no haver de gastar tinta ni paper.

Us avisem que qui tingui canalla a casa quedareu "in love" total 😍 amb els vinils infantils personalitzats. Pots escollir entre 3 colors i dos acabats (mate i brillant). Escriu el nom i escull entre: un tren, una barca, un balancí unicorn o un dino.

Ah i recorda que per compres superiors a 40€ et regalem l'enviament amb el codi: BOTIGAMOLONA


Entrades recents
Segueix-nos
  • Instagram - Círculo gris
  • Facebook - Black Circle
  • Pinterest - Grey Circle
bottom of page